Luksuzne
Planinske vile
Kolašin
Crna Gora

Doživite svijet izvrsnosti

Brend Dukley predstavlja luksuzne nekretnine i hotele svjetske klase: Dukley Gardens, Dukley Hotels & Resort i Dukley Residences u Budvi, kao i The Dreams by Dukley u Tivtu, novi kompleks u izgradnji pored Porto Montenegro marine za jahte.

U našem planinskom kompleksu premijum klase

sa deset luksuznih vila pronaći ćete idealnu kombinaciju zadivljujuće prirode, gradnje vrhunskog kvaliteta, i obilje luksuznih dodataka koji pružaju jedinstven stil života.

Pobjegnite u mirno i slikovito planinsko okruženje

gdje se možete opustiti, ali naći i širok izbor aktivnosti u prirodi koje će zadovoljiti vašu želju za avanturom i uzbuđenjem.

Planinske kolibe

Mountain Retreat by Dukley je planinski kompleks premijum klase sa deset luksuznih vila, koji nudi idealnu kombinaciju zadivljujuće prirode, gradnje vrhunskog kvaliteta, i obilje luksuznih dodataka koji pružaju jedinstven stil života.

Bilo da tražite prostranu rezidenciju u planini ili toplo utočište za svoju sljedeću avanturu na otvorenom, naša ponuda nekretnina nudi skladan život u netaknutoj prirodi.

Saznajte više o ponudi
Ključne karakteristike
Konsijerž dostupan 24/7
Elegantan dizajn interijera
Pomoć oko opremanja
(na zahtjev)
Održivi dizajn sa zelenim površinama
„Smart home“ sistem
Idilična lokacija u netaknutoj prirodi
5 minuta od ski centra „Kolašin 1450“
30 minuta od Nacionalnog parka Biogradska Gora
Privatnost i mir
Besplatni šatl servisi do skijališta

Bez brige

namještene jedinice za ulaganje i život

Pobrinuli smo se da prilikom kupovine nekretnine za stanovanje ili investiciju dobijete maksimalnu korist. Namještene jedinice idealne su za one koji traže povrat ulaganja, kao i za one koji traže savršeno mjesto za život na izolovanom mjestu daleko od gradske buke.

Svi prostori u našim apartmanima, od udobnih spavaćih soba i prostranih dnevnih boravaka do potpuno opremljenih kuhinja, spremni su za život.

Paket apartmana

Namještaj rezidencija The Dreams by Dukley uključuje kompletan set namještaja, kućanskih aparata, opreme i kuhinjskih dodataka. Razmotrili smo svaki detalj kako bismo vaš boravak učinili izuzetnim.
Početna cijena rezidencija uključuje 3 godine usluga kompanije za upravljanje: usluge izdavanja, održavanje komunalne infrastrukture, usluge concierge i obezbijeđenja, transfere do skijališta i drugo.
Besplatan ski-pas za Kolašin Ski Resort

Jedinstvena prilikaza investiranje

Bilo da tražite dom za sebe i svoju porodicu ili priliku za ulaganje, Dukley će pretvoriti vaše snove u stvarnost.
24%
ZAGARANTOVAN POVRAT INVESTICIJE OD 24% ZA 3 GODINE
PLAĆANJE KRIPTOVALUTOM
PERSONALIZOVAN PLAN OTPLATE
TRADE-IN
PROGRAM
SAZNAJTE DRUGE RAZLOGE ZA INVESTIRANJE U DUKLEY PROJEKTE

Kolašin

Planina Bjelasica  | Crna Gora

MJESTO SUSRETA AVANTURE I MIRA
Get directions via Google Maps

Prihvatite najbolje od oba svijeta: mirno planinsko utočište i inspirativno mjesto puno avanture i uzbuđenja.

Bilo da tražite mir u okrilju netaknute planinske prirode ili žudite za aktivnim odmorom, Kolašin i planina Bjelasica nude i jedno i drugo, u skladnom spoju koji očarava. Doživite savršenu ravnotežu mira i avanture dok stvarate nezaboravne uspomene u ovom jedinstvenom planinskom raju.

Saznajte više o lokaciji

O

Dukley

Dukley je jedan od lidera na tržištu elitnih nekretnina i luksuznog ugostiteljstva u Crnoj Gori, sa ponudom rezidencija i hotela svjetske klase kroz komplekse Dukley Gardens, Dukley Residences i Dukley Hotels & Resort u Budvi, koji pružaju besprekorne usluge i pogodnosti.

Svaki aspekt Dukley brenda i stila života pažljivo je osmišljen, sa ciljem pružanja savršenog ugođaja.
Napredak izgradnje
Preskoči
uvod
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.