NEKA ŽIVOT

bude vaša najbolja avantura

Sigurna investicija sa zagarantovanim povratom

Vaš dom u planini, koji donosi prihod

Sjeverna regija Crne Gore jedan je od glavnih prioriteta razvojnog programa Vlade Crne Gore, što kao rezultat ima stabilan turistički promet tokom cijele godine, bez obzira na godišnje doba.

Nekretnina unutar kompleksa Mountain Retreat by Dukley uvijek će biti likvidna i donositi stabilan prihod. Investiranjem u jednu od naših planinskih vila ostvarujete zagarantovan povrat investicije od 24% za 3 godine.

Saznajte više
o mogućnostima za povrat investicije

Ulaganje kriptovalute

Gdje se digitalni novac sreće sa opipljivim vrijednostima

Dukley ima vodeću ulogu kao prvi developer nekretnina u Crnoj Gori koji nudi priliku da se Bitcoin, Ethereum, USDT, USDC i druge vodeće kriptovalute iskoriste za kupovinu luksuznih nekretnina.

Zamijenite svoja virtuelna sredstva za opipljive nekretnine visoke vrijednosti na atraktivnoj lokaciji i uživajte u životnom stilu s vrhunskim uslugama i pogodnostima koje nemaju premca.

Kontaktirajte nas
kako biste saznali više o kupovini kriptovalutom

Personalizovana dinamika plaćanja

Jedinstven plan plaćanja za jedinstvenu nekretninu

Osigurajte svoje ulaganje u naše nekretnine uz ekskluzivnu mogućnost personalizovanja plana otplate investicije i iskoristite fleksibilnost i praktičnost opcija plaćanja koje su prilagođene vašim finansijskim potrebama. Opraštamo se od krutih struktura plaćanja uvođenjem individualnog pristupa koji vam omogućava da optimizujete svoj plan otplate i pretvarite svoje snove u stvarnost lakše nego ikada.

Kontaktirajte nas
kako biste saznali više
o personalizovanim planovima plaćanja

Dukley kvalitet

Pretvaranje vaše mašte u stvarnost

Brend Dukley stoji na čelu industrije luksuznih nekretnina i ugostiteljstva u Crnoj Gori, pružajući raskošan i jedinstven životni stil koji karakteriše neskvakidašnji komfor, elegancija i kvalitet, koji su odlika svih nekretnina. Svaki aspekt Dukley brenda i životnog stila dizajniran je sa posebnom posvećenošću, kako bi pružio ništa osim izvrsnosti u svakom pogledu, što se može vidjeti kroz postojeće projekte koji uključuju:

205
LUKSUZNIH REZIDENCIJA U OKVIRU DUKLEY GARDENS KOMPLEKSA NA ZAVALI
43
RASKOŠNA APARTMANA U OKVIRU DUKLEY RESIDENCES U NEPOSREDNOJ BLIZINI STAROG GRADA BUDVE
3
HOTELA

I još mnogo toga…

Saznajte više
o Dukley projektima

Jedinstvena lokacija

Mjesto susreta istinskog mira i nezaboravnih avantura na otvorenom

Kompleks Mountain Retreat by Dukley se nalazi u srcu Crne Gore, u podnožju planine Bjelasice na 1200 metara nadmorske visine, između gradskog jezgra Kolašina i ski centra "Kolašin 1450".

Posjedovanje kuće u Kolašinu otvara vam vrata u svijet uzbudljivih mogućnosti. Okolina Kolašina se zimi pretvara u snježnu zemlju čuda, privlačeći ljubitelje skijanja na svoje poznate staze. Zamislite da na svom pragu imate pristup stazama za skijanje i snowboarding svjetske klase. Tokom toplijih mjeseci, Kolašin sa svojim zelenim krajolikom i raskošnom prirodnom daje idealan teren za aktivnosti na otvorenom kao što su planinarenje, biciklizam, jahanje konja istraživanje obližnjih nacionalnih parkova koji svojom ljepotom oduzimaju dah.

Saznajte više
o lokaciji

Besprekorne usluge i pogodnosti

Dozvolite nam da vas razmazimo jedinstvenim iskustvima koja krase Dukley životni stil

Postanite ponosni vlasnik planinske vile, ušuškane u šumama na sjeveru Crne Gore i zakoračite u svijet nesvakidašnjeg luksuza, pogodnosti i kvaliteta. Bilo da tražite primarno prebivalište, kuću za odmor ili projekat u koji biste investirali, naše nekretnine nude obilje mogućnosti. Mountain Retreat by Dukley odlikuje savršen spoj vrhunskog kvaliteta i iznimne usluge.

Naš tim koji rukovodi projektom prepoznat je po svojoj stručnosti u projektima Dukley Gardens i Dukley Residences u Budvi, pružajući profesionalnu uslugu koja je usmjerena ka ispunjavanju svake vaše potrebe.

Saznajte više
o našim planinskim vilama

Trade-in program

Već posjedujete nekretninu u Crnoj Gori, ali želite je nadograditi u novi, bolji dom?

S našim programom zamjene nekretnina možete lagodnije doći u posjed svoju luksuzne nekretnine iz snova, bez komplikacija prodaje postojeće nekretnine. Zakoračite u izvanredan životni stil koji Dukley nudi kroz ekskluzivne objekte u Budvi, Tivtu i Kolašinu. Svaki objekat nudi besprekoran dizajn, sadržaje svjetske klase i zadivljujući prirodni ambijent, bilo na pjeni od mora ili i u srcu planina.

Uslovi:

  1. Vlasništvo nad nekretninom: Morate posjedovati nekretninu u Crnoj Gori.
  2. Lokacija: Nekretnina se mora nalaziti na teritoriji Crne Gore.
  3. Ukupni trošak: Procijenjeni trošak vaše nove nekretnine ne smije premašiti 35% vrijednosti vaše trenutne nekretnine.
Kontaktirajte nas
za početak programa zamjene
© Copyright Dukley All rights reserved
Made by MahnaMahna
Napredak izgradnje