LE TË JETË JETA

juaj aventura më e bukur

Investim i sigurtë me shlyerje të garantuar

Shtëpia Juaj në mal, që ju sjell fitime

Rajoni verior i Malit të Zi është një nga prioritetet e programit të zhvillimit të Qeverisë së Malit të Zi, që ka si rezultat qarkullim stabël të turistëve gjatë gjithë vitit, pavarësisht nga stinën e vitit.

Pasuria e patundshme në Mountain Retreat by Dukley do të jetë gjithmonë me likuiditet dhe do tu sjellë fitim stabël. Me investimin në një nga vilat tona malore realizoni shlyerje vjetore të kthim investimi i garantuar 24%, e kjo brenda 3 viteve të para.

Mësoni më shumë
për mundësitë për shlyerjen e investimit

Investime të kriptovalutave

Atje ku paret dixhitale takohen me vlerat e prekshme

Dukley-t i përket roli kryesor si developeri i parë i pasurive të patundshme në Mal të Zi, i cili ofron rastin që Bitcoin, Ethereum, USDT, USDC  dhe kriptovaluta të tjera të rëndësishme të shfrytëzohen për blerjen e pasurive të patundshme luksoze. Shkëmbejini mjetet tuaja virtuale në pasuri të patundshme  me vlerë të lartë që janë të prekshme, dhe që gjenden në vendndodhje atraktive, dhe kënaquni me stilin jetësor me shërbime të përsosura dhe komoditet që janë të pakrahasueshme.

Na kontaktoni për të mësuar
më shumë për blerjen me kriptovalutë

Dinamikë e personalizuar e pagesave

Plan i veçantë i pagesave për një pasuri të patundshme unike

Sigurojini investimet tuaja në pasuritë tona të patundshme me mundësinë ekskluzive të personalizimit të planit të shlyerjes së investimit dhe të shfrytëzimit fleksibilitetin dhe prakticitetin e opsioneve të pagesave, që ju përshtaten nevojave tuaja financiare. Me futjen e qasjes individuale, ne ju largohemi strukturave të ngurtësuara të pagesave, duke ju mundësuar që të optimizoni planin tuaj të shlyerjes dhe ktheni ëndrrat tuaja në realitet më lehtë se kurrë.

Na kontaktoni
në mënyrë që të mësoni më shumë për planet e personalizuara të pagesave

Cilësia Dukley

Kthimi i fantazisë tuaj në realitet

Brendi Dukley gjendet në ballë të industrisë së pasurive të patundshme dhe hotelerisë luksoze në Mal të Zi, duke ofruar stil jetese luksoz dhe unik, që e karakterizon një komfort që nuk takohet çdo ditë, elegancë dhe cilësi, të cilat janë karakteristika të të gjitha këtyre pasurive të patundshme. Çdo aspekt i brendit Dukley është dizajnuar me përkushtim të veçantë, e kjo për të ofruar asgjë tjetër përveç përsosmërisë në të gjitha këndvështrimet, gjë që mund të shihet tek këto objekte që përfshijnë:

205
REZIDENCA LUKSOZE NË KUADRIN E KOMPLEKIT DUKLEY GARDENS NË ZAVALLË
43
APARTAMENTE LUKSOZË NË KUADRIN E DUKLEY RESIDENCES QË GJENDET PAK HAPA LARG NGA QATETI I VJETËR I BUDVËS
3
HOTELE

Dhe shumë të tjera…

Mësoni më shumë
për projektet Dukley

Vendndodhje unike

Vendi i takimit të qetësisë së vërtetë dhe aventurave të paharrueshme në natyrë të hapurWhere tranquility meets adventure

Kompleksi Mountain Retreat by Dukley gjendet në zemrën e Malit të Zi në rrëzë të malit Bjellasicë, 1200 metra mbi nivelin e detit, midis qendrës së qytetit të Kollashinit dhe Qendrës së skive "Kolašin 1450".

Pronësia e një shtëpie në Kollashin Ju hap derën për në një botë me mundësi emocionuese. Rrethina e Kollashinit kthehet në një botë të çudive të borës, që tërheq në pistat e tij të njohura të apasionuarit pas rrëshqitjeve me ski. Merrni me mend që në pragun e shtëpisë Tuaj keni mundësinë tu qaseni pistave të skive dhe për snowboarding të një klase botërore. Kollashini gjatë muajve të nxehtë, me peizazhet e gjelbra dhe natyrën e pasur, ofron një terren ideal për aktivitete në natyrë të hapur, siç janë alpinizmi, çiklizmi, udhëtime me kalë, hulumtim të parqeve Kombëtarë që janë këtu pranë, të cilët me bukurinë e tyre të lënë pa frymë.

Mësoni më shumë
për këtë vendndodhje

Shërbime dhe komoditet i përsosur

Na lejoni që t’ju përkëdhelim me eksperienca unike që cilat zbukurojnë stilin e jetesës Dukley

Bëhuni një pronar krenar i një vile malore, të futura thellë në pyjet e Veriut të Malit të Zi dhe hyni në botën e luksit që nuk takohet çdo ditë, komoditetit dhe cilësisë. Si në rastin kur kërkoni banesë të përhershme, shtëpi pushimi ose projekt në të cilin investoni, pasuritë tona të patundshme ofrojnë mundësi të mëdha. Mountain Retreat by Dukley-n e karakterizon një bashkim i shkëlqyer i cilësisë së lartë dhe shërbimeve të përsosura.

Ekipi ynë, i cili udhëheq këtë projekt është i njohur për ekspertizën e vet në projektet Dukley Gardens dhe Dukley Residences në Budvë, ofrojnë shërbime profesionale që është e drejtuar për të plotësuar të gjitha kërkesat tuaja.

Mësoni më shumë
për vilat tona malore

Programi Trade-in

Ju tashmë keni në pronësi pasuri të patundshme në Mal të Zi, por a dëshironi që ta konvertoni atë në një shtëpi më të mirë?

Me programin tonë të shkëmbimit të pasurive të patundshme Ju keni mundësi që me lehtësi të arrini të pronësoni një pasuri të patundshme si në ëndërr, pa komplikimin e shitjes së pasurisë së patundshme ekzistuese. Futuni në stilin e përsosur jetësor që Dukley ofron me objektet ekskluzive në Budvë, Tivat dhe Kollashin. TË gjithë këta objekte ofrojnë  dizajn të përsosur, përmbajtje të klasës botërore dhe një ambient natyror i mrekullueshëm, qoftë në buzë të ujit të detit ose në zëmër të maleve.

Kushtet:

  1. Pronësia mbi pasurinë e patundshme: Duhet që të keni në pronësi pasuri të patundshme në Mal të Zi.
  2. Vendndodhja: Pasuria e patundshme duhet që të ndodhet në territorin e Malit të Zi.
  3. Shpenzimi gjithsej: Shpenzimi i vlerësuar i pasurisë tuaj të re të patundshme nuk duhet të tejkalojë 35% të vlerës së pasurisë tuaj të patundshme aktuale.
Na kontaktoni
për fillimin e programit të shkëmbimit
© Copyright Dukley All rights reserved
Made by MahnaMahna
Jetoni aventurën