Vila malore
luksoze
Kollashin
Mali i Zi

Discover a world of excellence

with luxury real estate and world-class hotels through Dukley Gardens, Dukley Hotels & Resort and Dukley Residences in Budva, as well as the upcoming complex, The Dreams by Dukley in Tivat.

In our premium-class complex

with ten chalets, you will find the ultimate fusion of nature's magnificence, exceptional craftsmanship, and an abundance of luxurious features that offer unparalleled lifestyle and experience.

Escape to a serene and picturesque mountain setting

where you can find relaxation, as well as a wide range of activities in the great outdoors, which will fulfill your wanderlust.

Shtëpi malore

Mountain Retreat by Dukley është kompleks malor i klasës Premium me dhjetë vila luksoze, i cili ofron një kombinim i të natyrës së mrekullueshme, ndërtimit me cilësi të përsosur dhe një begati të shtojcave luksoze të cilat përfaqësojnë stil jetese të veçantë.

Në rast se kërkoni një rezidencë me hapësirë të bollshme në mal ose një strehë në natyrë për aventurën tuaj të radhës, oferta jonë e pasurive të patundshme Ju ofron një jetë harmonike në natyrë të virgjër.

Mësoni më shumë për këtë ofertë
Karakteristikat kryesore
Portieri është i pranishëm 24/7
Ka interier me dizajn elegant
Ndihmë rreth të pajisurit
(po ta kërkoni)
Dizajn i qëndrueshëm i sipërfaqeve të gjelbra
Sistem „Smart home“
Vendndodhje idilike në natyrë të virgjër
5 minuta nga Qendra e skive „Kolašin 1450“
30 minuta nga Parku Kombëtar Mali Biogradska
Intimitet dhe qetësi
Anije falas për në vendpushimin e skive

Rast unik për investim

Si në rastin kur kërkoni banesë për vete dhe familjen tuaj, ashtu edhe për të shfrytëzuar rastin për investim, Dukley do ti kthejë ëndrrat tuaja në realitet.
24%
KTHIM INVESTIMI I GARANTUAR 24% PËR 3 VJET
PAGESË ME
KRIPTOVALUTË
PLAN I PERSONALIZUAR I SHLYERJES
PROGRAMI
TRADE-IN
MËSONI ARSYE TË TJERA PËR INVESTIMIN NË PROJEKTET DUKLEY

Kollashin

Mali i Bjellasicës | Mali i Zi

VENDI KU TAKOHET AVENTURA DHE QETËSIA
Get directions via Google Maps

Merrni më të mirën nga dy botët: strehë e qetë malore dhe vend frymëzues plot me aventura dhe emocione.

Si në rastin kur kërkoni qetësi në gjirin e natyrës së virgjër malore, ashtu edhe kur jeni të etur për pushim aktiv, Kollashini dhe mali i Bjellasicës ju ofrojnë si njërën ashtu edhe tjetrën, në një bashkim harmonik që të mahnit. Përjetoni një ekuilibër të qetësisë dhe aventurës, kur ndërkohë krijoni kujtime të paharrueshme në këtë parajsë malore unike.

Mësoni më shumë për vendndodhjen

Rreth

Dukley

Dukley është një nga liderët në tregun e pasurive të patundshme elitare dhe të hotelerisë luksoze në Mal të Zi, me ofertën e rezidencave dhe hoteleve të klasës botërore të komplekseve Dukley Gardens, Dukley Residences dhe Dukley Hotels & Resort në Budvë, të cilët ofrojnë shërbime dhe përparësi për tu pasur zili.

Çdo aspekt i brendit dhe stilit të jetës Dukley janë të menduara me shumë kujdes, me qëllim që të ofrojnë kënaqësi të përsosur.
Jetoni aventurën
Skip intro
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.